søndag 3. mars 2013

Trondheim Sosialistisk Ungdom


Vi i Trondheim SU jobber for en mer rettferdig verden, og starter i vår egen by. Vår oppgave er ikke å være politikere, men ungdommer med et ønske om, og en vilje til, å forandre.
På denne bloggen kommer vi til å skrive om vår politikk, poste leserinnlegg, informere om hva vi skal gjøre og fortelle om hva vi har gjort. Det kommer til å være vi i styret som har hovedansvaret for bloggen, derfor kommer det her en kort presentasjon av oss selv.

Hvem er vi i Styret?



Leder

Ingrid Marie Sylte Isachsen er 15 år. Hun går siste halvår på ungdomsskolen og skal begynne på vgs til høsten. Ingrid har vært aktiv i SU siden høsten 2011, og har siden september 2011 vært styremedlem og nestleder i lokallaget før hun i januar i år ble valgt til leder. Ingrid har mange hjertesaker, men brenner spesielt for arbeidslivspolitikk, lovfestet ungdomsråd i alle kommuner og nei til EU og EØS. Hun er også mediekonsulent i Ungdommens Bystyre Trondheim, og vara til landsstyret i Ungdom mot EU.





Nestleder
 Tora Berge Naterstad er 18 år gammel, og elev ved Trondheim Katedralskole. Hun tilbrakte fjoråret i England, og utviklet den tiden stor interesse for internasjonal politikk. Tora er opptatt av sosial utjevning, og ønsker en verden der alle blir født med de samme mulighetene. Hun er også svært opptatt av hvordan vi nordmenn kan overkomme fordommene vi har mot romfolket, og løse problemene som oppstår når deres kultur møter den norske. Tora er interessert i hvordan Norge og Sv kan bidra til rettferdig fordeling av godene i Norge, men også i resten av verden, slik at alle, uansett hvilken stat eller folkegruppe man tilhører, får en rettferdig sjanse til et lykkelig liv.




Økonomiansvarlig
Ida Brattbakk er 25 år og økonomiansvarlig i Trondheim SU. Ida studerer til daglig oppe på Dragvoll, hvor hun tar en master i Rådgivningsvitenskap. Bacheloren til Ida består av pedagogikk og statsvitenskap, så det er kanskje naturlig at hun er engasjert i skolepoltikk og organisasjonsbygging. Ida sitter også som tillitsvalgt i Studentrådet SVT på Dragvoll, og er nyvalgt inn i Studenttinget på NTNU. Idas andre hjertesaker er miljøpolitkk, hvor hun blant annet er med å kjempe for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, og det er ingenting som gjør Ida sintere enn urettferdig fordeling av godene. Derfor: Del godene, og gjør det så rettferdig som overhodet mulig!


Sekretær
Jan Arne er 20 år. For øyeblikket tar han en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon på Handelshøyskolen i Trondheim. Han er en gårdsgutt fra Rissa og har vært medlem av sosialistisk ungdom i fem år. Han er engasjert i studenters leveforhold og ønsker at kommunen bygger ut flere studentboliger og jobber for en bedre, og billigere kollektivtrafikk. Han er også engasjert i byens ruspolitikk og mener at den kan bli mye bedre enn den er i dag.






Feministisk leder
Kjerstin Sundal er 15 år og feministisk leder i Trondheim SU. Hun går sisteåret på Flatåsen ungdomsskole. Kjerstin mener alle skal kunne føle seg trygge uansett hvor de går og hva de har på seg, og er derfor under utdanning til å bli instruktør i feministisk selvforsvar gjennom Jenteforsvaret der hun også sitter i styret. Hun sitter også i styret i Ungdom mot rasisme i Trondheim.



 Faglig leder

Adrian Erlandsen er 22år gammel og kommer fra Flatåsen. Adrian er faglig leder i Trondheim Sosialistisk ungdom. Han har også gått service og sosial på Melhus i ett år og ett år på Tiller. Da med faget transport og logistikk. Adrian er en av de som enda ikke har fått seg lærlingeplass etter en 12 års skolegang og mener derfor dette er en av hans hjertesaker. Adrian har i tiden etter skolen brukt tiden sin på utplassering for å skaffe seg litt jobberfaring og mener dette er noe han kan ta med seg videre i vervet som faglig leder.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar