mandag 8. april 2013

Kickstart på kampanjen "ikke prøv dette hjemme!"

I går lanserte SU vår nyeste kampanje "Ikke prøv dette hjemme" mot EØS-avtalen. Kampanjen varer helt fram til 1.mai og vi i Trondheim SU skal selvfølgelig ikke ligge på latsiden i kampanjeperioden. 


Vi starter allerede i morgen da leder for Trondheim Ungdom mot EU, Judee Ihasee Bjørgan kommer for å snakke om EØS og hva avtalen gjør for Norge. Møtet er åpent for alle. Facebookevent og mer info finner du HER. 

Onsdag er vi invitert i debatt om religiøse symboler i politiet. Her skal jeg delta for Trondheim SU og hadde blitt kjempeglad om du blir med i salen. Debatten starter klokka 19:00 og er i Arbeiderforeningen ved prinsenkrysset. Lurer du på hvor det er er det bare å ta kontakt. 

Torsdag skal ungdomskanditaten til Sør-Trøndelag SV, Erik Øien, i debatt om EØS og våre alternativ. Debatten er arrangert av Ungdom mot EU og er på Coffee Annan. Facebookevent og mer info HER.

Vi har også vært så heldige og fått selveste Mads Opheim, leder for Ungdom mot EU til å skrive om temaet for oss. Innlegget hans blir publisert i løpet av kvelden. 

Håper dere er gira på kampanje for dette blir utrolig gøy! 

Ingrid Marie Sylte Isachsen
Leder Trondheim SU

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar